با زردچوبه، انگور قرمز و سیب به جنگ سرطان پروستات بروید

112


محققان دانشگاه تگزاس در اوستین امریکا مجموعه ای از ترکیبات طبیعی را شناسایی کرده اند که قادر هستند با 'گرسنگی دادن' به تومورهای سرطان پروستات، این تومورها را کوچک کنند.ترکیبات موجود در زردچوبه، انگور قرمز و پوست سیب به ویژه به صورت ترکیبی، ظاهرا قویترین تاثیر را در این زمینه دارند.
مطالعات قبلی ترکیباتی را شناسایی کرده اند که به ویژه در خوراکی های پایه گیاهی یافت می شوند. این ترکیبات پتانسیل کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات را دارند.
در این مطالعه جدید، از یک روش غربالگری جدید برای آزمایش 142 ترکیب طبیعی استفاده شد تا موثرترین ترکیبات در توقف رشد سلول های سرطان پروستات شناسایی شوند.
محققان این ترکیبات را به صورت جداگانه و به صورت ترکیبی، روی سلول های سرطانی گرفته شده از موش و انسان آزمایش کردند و موفق شدند سه ترکیب را شناسایی کنند که بیشترین تاثیر را در توقف رشد سلول های سرطان پروستات داشتند. این ترکیبات عبارتند از :
- کورکومین، یک ماده زرد روشن در زردچوبه.
- اسید اورسولیک که در پوست سیب یافت می شود
- رسوراترول، موجود در انگور قرمز و انواع توت ها
محققان سپس این سه ماده را در الگوهای سرطان پروستات در موش ها آزمایش کردند.
آنها متوجه شدند زمانی که اسید اورسولیک با کورکومین یا رسوراترول ترکیب شدند، این ترکیبات طبیعی از جذب گلوتامین توسط سلول های سرطانی پروستات پیشگیری کردند که منجر به پیشگیری از رشد تومور در موش ها شد.
گلوتامین یک اسید آمینه مورد نیاز سلول های سرطانی پروستات برای رشد است، بنابراین پیشگیری از جذب آن سلول های سرطانی را به طور موثری گرسنه نگاه داشته و باعث مرگ آنها می شود.
علاوه بر این، از آنجا که اسید اورسولیک، کورکومین و رسوراترول ترکیبات طبیعی هستند، هیچ تاثیر سمی بر موش ها نداشتند.
با این وجود، محققان متذکر می شوند که غلظت موثر هر یک از این سه ترکیب، بالاتر از میزانی بود که معمولا از طریق رژیم غذایی مصرف می شود، اما یافته های این مطالعه نویدبخش اتخاذ یک راهکار طبیعی برای پیشگیری و درمان سرطان پروستات است.
به گفته محققان، این مواد مغذی خصیصه های بالقوه ضد سرطانی دارند و به آسانی در دسترس هستند، اما برای تاثیر گذاری بر سلول های سرطانی پروستات، لازم است که غلظت آنها فراتر از غلظتی باشد که در یک رژیم غذایی سالم وجود دارد.
کارشناسان عوامل ژنتیکی، تغذیه نادرست و وجود مواد سرطانزا در شهرهای صنعتی را عامل مهمی در ابتلا به سرطان پروستات می دانند. 



پست های اخیر از ارزشهای غذایی و تاثیر دارویی خوراکیها :
 روزتان را با این میوه ها برای صبحانه، با نشاط شروع کنید
ارزشهای غذایی و تاثیر دارویی خوراکیها 1399.08.18
 آیا مخلوط شیر و عسل مفید است؟
ارزشهای غذایی و تاثیر دارویی خوراکیها 1399.08.17
 علائم و عوارض مصرف ناکافی سبزیجات
ارزشهای غذایی و تاثیر دارویی خوراکیها 1399.04.22
رنگ خود را انتخاب کنید
تنظیمات قالب