تنظیمات حریم شخصی

در این قسمت شما می توانید با تنظیم نمودن حریم خصوصی اکانت خود به شرح زیر اقدام نمایید.
گام اول:
صفحه اصلی(خانه) / اکانت / تنظیمات حریم خصوصی



گام دوم:
در این مرحله شما می توانید تنظیم نمایید که کاربران چگونه با پروفایل شما ارتباط برقرار نمایند.



گام سوم:مطلب ها
در این مرحله می توانید حریم خصوصی آیتم هایی را که در سایت به اشترک می گذارید، تغییر دهید. توجه کنید که این تغییرات فقط بر روی آیتم های جدیدی که به اشتراک می گذارید اعمال خواهد شد. برای تغییر حریم خصوصی آیتم های قبلی باید هر کدام از آن ها را جداگانه انتخاب و تغییرات را انجام دهید.



گام چهارم:آگاه سازی
در این مرحله جهت آگاه سازی کاربران موارد تنظیم شده،به ایمیل آنها ارسال می شود.(با انتخاب گزینه بله،نظرات،مشترکات و... به ایمیل کاربران ارسال می شود).



گام پنجم:کاربران بلوک شده
در این مرحله کاربرانی را که شما بلوکه کرده اید نمایش داده می شود.



گام ششم:حالت مخفی
در این مرحله شما می توانید در سایت حضور داشته باشید بدون اینکه حالت آنلاین شما فعال باشد.

18
  • اردیبهشت 6, 1393
  • 0 (Comment(s))
Show More Show Less
0 امتیازات
TOP