دکتر عباس آزادمهر

متخصص ایمونولوژی و آلرژی Ph.D<br />ایمونولوژی سرطان، بیماریهای خون و خودایمنی: روماتیسم، MS ام اس، SLE , تشخیص آزمایشگاهی و ایمونوپاتولوژی <br /><br /><br />سرپرست تیم تحقیقات پزشکی بنیاد ملی نخبگان کشور در طرح مهار و درمان التهاب ریه در بیماران مبتلا به کرونا (Covid-19)

پزشکی، ایمونولوژی، سرطان، بیماریهای خودایمنی: ام اس، SLE، روماتیسم و آلرژی

فعالیت :
0

وبلاگ

2

دوستان

معرفی بیشتر :
مدارک و تخصص ها :

توضیح تخصص :

سرپرست تیم تحقیقات پزشکی بنیاد ملی نخبگان کشور در طرح مهار و درمان التهاب ریه در بیماران مبتلا به کرونا (Covid-19)

جدیدترین روش های تشخیصی و درمانی سرطان از طریق ایمونوتراپی (سل تراپی و آنتی بادی تراپی و .....)
جدیدترین روش های درمانی بیماریهای خودایمنی ام. اس ، روماتیسم،لوپوس و ... از طریق ایمونوتراپی
جدیدترین روش های تشخیصی و درمانی بیماریهای آلرژیک از طریق ایمونوتراپی

بیوگرافی حرفه ای:
آدرس و راه های تماس :
تهران - azadmehr2012@gmail.com
ساعت کار :
وب سایت:
آخرین تاریخ ورود :

1399.11.08

روشهای درمانی :

دکتر عباس آزادمهر
پیشگیری و درمان آلرژی :بهار, عطسه و خارش

دکتر عباس آزادمهر
متخصص ایمونولوژی و آلرژی
هیأت‌علمی، استاد دانشگاه علوم پزشکی

چگونه از حساسیت فصلی پیشگیری کنیم؟

▪ چرا برخی افراد دچار حساسیت فصلی می‌شوند؟سیستم ایمنی بدن باید با میکروب‌های بیماری‌زا و سرطان مبارزه کند ولی گاهی به موادی که بیماری‌زا نیستند هم واکنش‌ نشان می‌دهد و حساسیت ایجاد می‌شود. حساسیت انواع گوناگونی دارد؛ تنفسی، پوستی، گوارشی، فصلی و... از آنجا که میزان گرده‌افشانی گیاهان در فصل بهار بیشتر از فصول دیگر است، معمولا بیشتر افراد در بهار دچار این مشکل می‌شوند.

▪ واکنش‌های حساسیتی در بدن چگونه ایجاد می‌شوند؟هنگامی که ماده‌ حساسیت‌زا برای اولین بار به بدن فرد مستعد حساسیت وارد شود، بدن واکنشی نشان نمی‌دهد بلکه ابتدا گیرنده‌ای مخصوص این ماده را می‌سازد. از این به ‌بعد، گیرنده‌های ماده حساسیت‌زا آماده‌اند تا به محض ورود آن ماده به بدن، مواد حساسیت‌زایی مانند هیستامین و هپارین ترشح کنند و اگر ماده یا گیاه حساسیت‌زا در خانه فرد باشد، فرد با هر تماس دچار این مشکل می‌‌شود ولی گاهی مواجهه با این ماده یا گیاه سال‌ها بعد از نخستین برخورد با آن اتفاق می‌افتد و نشانه‌های حساسیت بروز می‌کنند.

▪ مثلا چه نشانه‌هایی؟آبریزش، خارش و قرمزی بینی یا چشم‌ها، سرفه، عطسه و تنگی‌نفس از شایع‌ترین علایم حساسیت فصلی هستند که معمولا باعث آزار فرد و مختل کردن فعالیت‌های روزمره او می‌شوند.

▪ راهی برای جلوگیری از بروز این علایم وجود دارد؟

بهترین راه پیشگیری از حساسیت فصلی، دوری از مواد حساسیت‌زاست بنابراین افراد دچار حساسیت بهتر است صبح زود و غروب از خانه خارج نشوند، در فصل بروز حساسیت پنجره خانه یا خودروشان را باز نگذارند، کفش و لباسی که بیرون از خانه پوشیده‌اند، مخصوصا اگر با آن در پارک، باغ، مزرعه و دشت بوده‌اند، خارج از خانه دربیاورند و بعد از ورود به خانه دوش بگیرند تا مواد حساسیت‌زا از بدنشان زدوده شود، از تصفیه‌کننده‌های هوا، ماسک فیلتردار و عینک برای پیشگیری از بروز علایم استفاده کنند، ۲ هفته قبل از گرده‌افشانی داروهایی مثل کرومولین سدیم مصرف کنند و از موادی مثل مواد شیمیایی، عطرها و مواد غذایی حساسیت‌زا بپرهیزند. درمان حساسیت فقط با مراجعه به کلینیک تخصصی درمان حساسیت امکان‌پذیر است و معمولا با این کار طی دوره ۵-۳ ساله، حساسیت فرد به ‌کلی برطرف خواهد شد.

▪ کدام عوامل محیطی می‌توانند فرد دارای ژن حساسیت را به حساسیت مبتلا کنند؟استرس، شیوه زندگی و تغذیه تاثیر مهمی در ابتلا به حساسیت دارند. از طرفی تحقیقات ثابت کرده‌ مصرف مواد غذایی حاوی ترکیب‌های مصنوعی و نگهدارنده‌های شیمیایی نیز باعث ابتلا به حساسیت ‌می‌شود بنابراین باید از مصرف کنسروها، فست‌فودها، کالباس و سوسیس و هرآنچه بیش‌از حد فرآوری شده و حاوی مواد نگهدارنده است، خودداری کرد. افراد مستعد مبتلا به حساسیت، بهتر است شهرهایی با هوای پاک‌تر را برای زندگی?شان انتخاب کنند تا احتمال ابتلای فرزندشان به این مشکل کمتر شود.

یاسمین ثریا

مقالات :
پاسخ گوی سایت
برنامه نویسی طراحی شبکه
گالری عکس ها:
تیر 7, 1395
تیر 7, 1395
رنگ خود را انتخاب کنید
تنظیمات قالب