سلام،قبلا به یکی از دوستان این پزشک رو معرفی کردم،خودم ازش نتیجه گرفتم امیدوارم شما هم نتیجه بگیرید:
دکتر محمود فرزان،،جراح ارتوپد
آدرس:تهران،میدان انقلاب،اول کارگر جنوبی،اول خیابان شهید وحید نظری،پلاک 158
تلفن:02166403658
شنو اخرتی اطلاعات پروفایل را به روز کرده است.
سلام انشاا مشکلتون حل بشه،
دکتر محمود فرزان،جراح ارتوپد:میدان انقلاب،اول کارگر جنوبی،اول خیابان شهید وحید نظری،پلاک 158،تلفن:02166403658
سلام همکاران محترم:یه سوال داشتم خدمتتون,اگه میشه لطفا راهنماییم کنید:بیماری دارم 31 ساله,28 هفته حامله,با سابقه دیسک کمر خفیف بین مهرهای 4و5 که اکنون درد کمرش شدیدتر شده,چنین بیماری ایا در صورت زایمان طبیعی مشکلش حادتر میشود؟اصلا قادر به زایمان طبیعی است؟
شنو اخرتی یک وبلاگ ساخته است.
ترکهای پوستی در بارداری
ترکهای پوستی در بارداری:
ترکهای پوستی در بارداری یا درافراد چاق به علت افزایش دور کمر و کشیده شدن مکانیکی پوست و پارگی شبکه بافت همبندی درم ایجاد میشود.استریا در 90 درصد از زنان حامله در ناحیه ی شکم و سینه ها دیده میشود.کاهش یا افزایش ناگهانی وزن نیز با استریا همراه است.افرادی که وزنه های سنگینی بلند میکنند نیز ممکن است دچار ایتریا روی شانه ها شوند.در دوران بلوغ نیز رشد سریع برخی ازنواحی بدن منجر به ترک خوردن پوست میشود.در پسران شایع ترین نواحی عبارتند از سطح خارجی رانها و ناحیه ی لومبوساکرال و در دختران عبارتند از رانها,بازوها,باسن و پستان.
ترکهای پوستی در ابتدا مختصری برجسته بوده,ته رنگ صورتی دارند سپس طویل تر شده و ته رنگ بنفش پیدا میکنند و در نهایت به رنگ سفید در امده و مسطح یا فرورفته میشوند.درمان ترکهای حاملگی همیشه بحث برانگیز بوده است.کرمهای گوناگونی در بازار وجود دارد که تولیدکنندگان انها مدعی پیشگیری و یا درمان ترکهای پوستی هستند.ماساژ پوست با انواع روغنها از دیرباز رایج بوده است.ماساژ با روغن زیتون یا روغن بادام به خاطر اثرات مرطوب کنندگی روغن ها و اثرات خود ماساژ تا حدودی موثراست.مالیدن انواع کرمهای حاوی هیالورونیک اسید تیز در پیشکیری از ترکهای پوستی موثر است.این ماده که به طور طبیعی در پوست بافت میشود با تحریک فیبروبلاستها و تولید کلاژن جدید باعثافزایش مقاومت پوست در برار کشیده شدن میشود.از روشهای درمانی نوین از قبیل لیزر,پیلینگ,میکرودرم و رادیوفرکونسی برای بهبود استریا استفاده میشود..هیچکدام از این روشها ارجحیتی بر دیگری ندارد.به طور هر چه درمان در مراحل اولیه شروع شود بهتر است زیرا روند تشکیل اسکارهنوز کامل نشده است.
استفاده روزانه از ترکیبات موضعی ویتامین آ مانند ترتینویین در مرحله یی که ترکها هنوز صورتی رنگ هستند تا حدودی موجب کاهش سایز ضایعات میشود ولی روی ترکهای سفید اثری ندارد.مکانیسم اثر آن تحریک فیبروبلاستهاست.البته از این دارو نباید در دوران بارداری و شیردهی استفاده شود.
از انواع لیزر نیز در درمان استریا استفاده میشود.لیزر با افزایش میزان کلاژن باعث بهبود ضایعات میشود لازم است چندین جلسه لیزر درمانی با فواصل زمانی انجام شود تا اثرات درمانی ظاهر شود.استریا در مراحل اولیه که عروق خونی واضح وجود دارد کاندید مناسبی برای درمان با لیزر عروقی IPL-PDL است که این روش نیز با تحریک کلاژن سازی باعث بهبود ضخامت و قوام ترکهای قدیمی میشود.لیزر دیوید جزو لیزرهای غیرتهاجمی است که در درمان چین و چروک و اسکار و آکنه به کار میرود ولی روی ترکهای پوستی موثر نیست.
لیزر YAG:نیز غیر تهاجمی است و با افزایش کلاژن سازی برای درمان چین و چروک به کار میرود و چون روی عروق هم تاثیر میکند از آن در درمان ترکهای تازه پوست استفاده میشود و با نتایج خوبی همراه است.از لیزرهای فرانکشنال(تهاجمی و غیر تهاجمی)نیز در درمان استریا استفاده میشود.که از نوع غیر تهاجمی آن برای درمان ترکهای جدید و قدیمی استفاده میشود.از لیزر اگزایمر برای بازگشت رنگ ترکهای سفید استفاده شده است.این لیزر فقط سبب رپیگمانتاسیون موقت استریا میشود و تاثیری روی آتروفی ندارد.
گلیکولیک اسید 20 درصد توام با ترتینویین یا ویتامین ث باعث بهبود نمای ترکهای سفید میشود.تری کلرو استیک اسید 10 تا 20 درصد تا درم پاپیلری نفوذ کرده و در بهبود قوام و رنگ استریا موثر است.
استفاده از میکرودرم ابرژن چندین نوبت و به شکل هفتگی یا ماهیانه موثر است.یکی دیگر از روشهای درمانی,استفاده از رادیو فرکونسی است,روشی موثر و بی خطر برای سفت کردن پوست گردن و صورت است که با گرم کردن باعث انقباض الیاف کلاژن و تشکیل کلاژن جدید میشودواز این سیستم میتوان توام با لیزر PDLاستفاده کرد و به نتایج خوبی دست یافت.
شنو اخرتی به اشتراک گذاشته تصاویر جدید
شنو اخرتی تصویر جدیدی به اشتراک گذاشته
شنو اخرتی تصویر جدیدی به اشتراک گذاشته
شنو اخرتی یک وبلاگ ساخته است.
خارش پوست در بارداری
وجود خارش در دوران بارداري در بعضي از نواحي بدن بخصوص دور شكم و پستانها كه در حال بزرگ شدن هستند نادر نيست زيرا پوست بايد براي هماهنگي با رشد اين نواحي كشيده شود.هورمون هاي دوران بارداري نيز تا حدي در اين امر مؤثرند. در حدود دوسوم از خانم هاي باردار در طول دوران بارداري دچار قرمزي و گاهـي خارش كـف دست ها و پاها مي شوند. كارشنـاسـان براين باورند كه علت اين اختلالات كه بلافاصله پس از زايمان از بين مي رود افزايش سطح استروژن خون است. خانم هاي سياهپوست نسبت به سفيدپوستان كمتر دچار اين حالت مي شوند. گاهي ممكن است بيماريهاي پوستي كه بطور طبيعي با خارش همراه است نظير خشكي پوست، اگزما، يا آلرژي غذايي در دوران بارداري، با خارش شديدي بروز كنند.
روشهایی برای تسکین خارش:
از گرفتن دوش و حمام داغ بپرهيزيد زيرا مي تواند پوست را خشك تر كرده و خارش را تشديد كند. از صابون هاي ملايم استفاده كنيد و دقت كنيد كه آنرا بخوبي آب كشي كنيد و سپس به آرامي پوست را خشك كنيد. پس از استحمام از كرم هاي مرطوب كننده استفاده كنيد و ترجيحاً انواعي را كه معطر نيستند انتخاب كنيد زيرا بعضي از انواع عطريات مي توانند پوست را تحريك كنند. گاهي از وان شاه بلوط استفاده كنيد (فرآورده هاي شاه بلوط مخصوص استحمام را مي توانيد از داروخانه ها تهيه كنيد). لباسهاي نخي و گشاد بپوشيد و هنگام گرماي روز از خانه خارج نشويد زيرا حرارت خارش را تشديد مي كند.
شیوع:
در حدود 1 درصداز خانم ها به چنين عارضه اي دچار مي شوند. اين بثورات بصورت لكه هاي قرمز رنگ، برآمده و خارش دار شبيه به كهير در طول ماه آخر يا دو ماه آخر سه ماهه دوم بر روي شكم ظاهر مي شوند. اين بثورات كه پاپول ها يا كهيرهاي خارش دار دوران بارداري (puppp)یا بثورات چند شکلی دوران بارداری نامیده میشوند,ابتدا در محل خطوط كشيدگي پوست شكم ظاهر مي شوند و بعد به ران ها، باسن و گاهي بازوها كشيده مي شوند. اين بثورات خطري براي شما يا جنين ندارند ولي ممكن است خارش شديدي داشته باشند. پزشك يا ماما پوست شما را معاينه مي كند و احتمالاً يك پماد تجويز مي كنند تا خارش تسكين يابد. در موارد شديد بايد يك دوره استروئيد خوراكي به شما تجويز شود. pupppدر اكثر خانم ها در عرض چند روز پس از زايمان از بين مي رود و ناپديد مي شود و خوشبختانه بندرت در بارداري هاي بعدي ظاهر ميگردد.
بيماري پوستي كه با شيوع كمتري خانم هاي باردار را گرفتار مي كند خارش بارداری نام دارد كه با برآمدگي هاي كوچك و متعدد شبيه گزش حشره تظاهر مي كند. اين بثورات ممكن است هر يك از نواحي بدن را گرفتار سازد ولي احتمال بروز آنها در روي دست ها، پاها، بازوها، و ساق پاها بيشتر است. اين بثورات با وجود اينكه آزاردهنده و خارش دار هستند خطري براي جنين ندارند.
خارش بارداري در هر زماني در طول بارداري ممكن است بوجود آيد ولي احتمال بروز آن در سه ماهه دوم بارداري بيشتر است.در موارد بسيار نادر بثورات بسيار خارش داري بوجود مي آيند كه ابتدا به شكل كهير هستند و بعد تبديل به تاول هاي بزرگي مي شوند.این بثورات که به نام پمفیگویید حاملگی نامیده میشود عليرغم آنكه اين بيماري هيچ ارتباطي با ويروس تبخال (هرپس) ندارد هرپس حاملگی نیز نامیده میشود معمولاً از ناحيه شكم و اغلب دور ناف شروع مي شوند و گاهي به بازوهـا و ساق پاها كشيده مي شوند.. اين بيماري جدي تر از puppp است است زيرا احتمال زايمان زودرس و نيز احتمال اختلال رشد جنين در آن بيشتر است. اين بيماري معمولاً در سه ماهه سوم بارداري شروع مي شود ولي ممكن است در هر زمان ديگري حتي در هفته اول پس از زايمان نيز شروع شود. اين بثورات در طول دوران بارداري ممكن است چند بار ظاهر شوند و سپس فروكش كنند و اغلب بعد از زايمان نيز شعله ور مي شوند. بروز اين بثورات در بارداري هاي بعدي امري شايع است و معمولاً در بارداري هاي بعدي شديدتر خواهد بود. در صورت وجود هر گونه بثورات آن را به اطلاع پزشك خود برسانيد. حتما اگر بثورات به بارداري مربوط نباشد بازهم بهتر است كه پزشك آن را بررسي كند و در اين زمينه توصيه هاي لازم را به شما بدهد و يا شما را به متخصص پوست ارجاع دهد.
خارش شدید میتواند نشانه اختلال باشد:
خارش شديد در سه ماهه دوم و يا از آن شايعتر، در سه ماهه سوم مي تواند نشانه اي از كلستاز داخل كبدي در دوران بارداري محسوب شود كه اختلالي كبدي است كه 2% خانم هاي باردار به آن مبتلا مي شوند و جنين را در معرض خطر قرار ميدهد. اين اختلال هنگامي بوجود مي آيد كه صفرا بطور عادي در داخل مجاري صفرا به جريان در نمي آيد و در نتيجه املاح صفراوي در پوست تجمع مي يابند و به خارش كلي بدن مي انجامد.
خارش ممكن است خيلي شديد باشد. اين حالت بخودي خود بثوراتي ندارد ولي ممكن است بعلت خاراندن، پوست قرمز و ملتهب شود و خراشيدگي هايي در آن ديده شود. اگر تصور مي كنيد كه كلستاز داريد، بايد خيلي سريع به پزشك يا ماما خبر دهيد و تحت آزمايشات كبدي براي بررسي كار كبد و سونوگرافي براي كنترل وضعيت جنين قرار گيريد. درمان بستگي به جواب آزمايش و وضعيت جنين دارد و ممكن است لازم باشد كه زايمان زودتر از موقع انجام گيرد. بعد از زايمان مشكل از بين مي رود و البته ممكن است در بارداري هاي بعدي مجدداً اين مشكل بوجود آيد.
ماورای باورهای ما,
ماورای بودن و نبودن های ما,
آنجا دشتی است,
فراتر از همه تصورات راست و چپ,
تو را آنجا خواهم دید.
شنو اخرتی تصویر جدیدی به اشتراک گذاشته
حاملگی بعد از پریود
نه ممکن نیست چون دو روز بعد پریود اصلا فولیکول بالغی برای باردار شدن نداریم!
page=1&profile_user_id=10102317&year=&month=
نمایش بیشتر