هیچ شامپویی موی سفید را سیاه نمی کند

31

در برخی تبلیغات ماهواه ای ادعا می شود ظرف دو تا سه هفته رنگدانه های موهایی که سفید شده اند به حالت اولیه باز می گردند که این تبلیغات دروغ محض است.
رنگدانه سازی مو به ریشه مرتبط است و این محلول ها هیچ گونه دسترسی به ریشه مو ندارند و به فرض اینکه این مواد در رنگدانه سازی ریشه های مو تاثیر گذار باشند، چندین سال طول می کشد تا رنگدانه سازی به نتیجه برسد.
شامپو یا محلول هایی که در ماهواره یا مراکز فروش مواد بهداشتی و آرایشی تبلیغ می شوند، عموما رنگ هایی هستند که به شکل شامپو عرضه می شوند.
مردم نباید فریب این نوع تبلیغات را بخورند، در صورتی که افراد بخواهند از این محلول ها یا شامپوها به عنوان رنگ مو استفاده کنند، مانعی ندارد اما باید توجه داشته باشند که استفاده از این مواد، تغییر دایمی در رنگ موهای آنها ایجاد نمی کند.

رنگ خود را انتخاب کنید
تنظیمات قالب