نقش تغذیه در تعیین جنسیت تا حدود 75 تا 80 درصد به اثبات رسیده است
زمان شروع رژیم غذایی برای تعیین جنسیت جنین حداقل دو ماه قبل از بارداری است، نقش تغذیه در تعیین جنسیت تا حدود 75 تا 80 درصد به اثبات رسیده است بیماریهایی نظیر هموفیلی و دیستروفی عضلانی فقط در جنس مذکر بروز میکند، با توجه به اهمیت این موضوع و دلایل پزشکی تصمیمگیری در مورد تعیین جنسیت جنین کاملا منطقی به نظر میرسدیونهای سدیم، پتاسیم و کلسیم در تعیین جنسیت جنین نقش اساسی دارند و نسبت یونها در مواد غذایی مهمتر از غلظت آنها است.
از یونهای سدیم و پتاسیم باعث تشکیل جنین مذکر و یونهای کلسیم و منیزیم باعث تشکیل جنین مونث میشود، رعایت رژیم به مدت شش ماه مجاز است. در صورتی که در طی این مدت بارداری اتفاق نیفتد رعایت رژیم غذایی بیش از مدت شش ماه سبب ایجاد کمبود مواد مغذی خواهد شد
مادری که تمایل به داشتن فرزند پسر دارد باید مصرف لبنیات را از رژیم غذایی خود حذف کند و میوهجات و سبزیجات بیشتری مصرف كند. همچنین مصرف گروه نان و غلات، انواع گوشتها و میوهها و حبوبات و دانههای روغنی، کره، مایونز، انواع ادویهجات، انواع شیرینیهای فاقد شیر و انواع شربتها بدون اشکال است.»
مواد غذایی غیرمجاز در رژیم غذایی جنین پسر شامل میگو و تخم مرغ و از گروه میوهها و سبزیجات کرفس و اسفناج، لوبیای سبز، کاهوی سبز، بیسکویت، کاکائو و شکلات است
حذف نمک در غذاها از نکات مهم در این رژیم است. از گروه میوهها و سبزیجات مادر میتواند هویج، خیار، لوبیا سبز، سیب، ترب و سیبزمینی و پیاز مصرف کند ولی در مصرف انواع لبنیات هیچ گونه محدودیتی ندارد.»
این مواد غذایی شامل نان سفید، ذرت، سبوس گندم، لوبیای خشک و عدس و از گروه سبزی و میوهها زردآلو ، موز، چغندر، گیلاس، خیار، تره، خرما، شاهی، اسفناج، نارنگی، خربزه و زیتون است.»
رعایت این رژیم توسط پدر فقط از جنبه روانی در همراهی با همسر موثر خواهد بود.»