راه حفظ سلامتی کلیه ها در ماه رمضان

42

ماه مهمانی خدا پر از برکات است اما باید د راین ماه بسیار مراقب سلامتی بدن خودتان باشید.از جمله  مهمترین نکاتی که باید در این ماه به آن توجه نمود سلامتی کلیه هاست.با توجه به این که در ماه مبارک رمضان، افراد در معرض کم آبی شدید قرار می گیرند و مواد زائد با غلظت بالا در ادرارشان دفع می‌شود، بنابراین در این ماه برای پیشگیری از تشکیل سنگ‌های کلیه و دستگاه ادراری، باید مبادرت به مصرف مایعات بیشتری در سحر و افطار کرد.
مراقبت های لازم برای افراد دارای سنگ کلیه

افرادی که تشکیل سنگ‌های ادراری در آن‌ها فعال بوده و بیش از دو سنگ ادراری ظرف مدت 6 ماه داشته‌اند یا هم اکنون دارای سنگ ادراری هستند، بهتر است موارد احتیاط را در زمینه مصرف مایعات رعایت کنند.
 اما روزه‌دارانی که فقط یک نوبت سنگ ادراری درمان شده داشته‌اند، به شرط مصرف آب فراوان بین افطار تا سحر می‌توانند روزه بگیرند، هر چند تحت نظر بودن این افراد توسط پزشک نیز بسیار ضروری است.

مقدار آب مورد نیاز بدن

طبیعتا مصرف مایعات بخصوص این روزها که روزهای گرمی هستند در ماه رمضان مصرف حداقل 12 لیوان مایعات را در 24 ساعت توصیه می کنیم و مراقبت دیگری لازم نیست اگر که مصرف مایعات خوب صورت بگیرد نیازی به مراقبت دیگری وجود ندارد.

آب کافی بنوشید

روزه داران باید آب کافی در فواصل افطار تا سحر بنوشند، تا از ایجاد عوارض احتمالی بر کلیه ها پیشگیری شود، اظهار داشت:بهترین شاخص ارزیابی مصرف مایعات رنگ ادرار است که باید به رنگ روشن باشد.

به هنگام روزه داری برای حفظ سلامت کلیه ها مصرف مایعات باید به اندازه ای باشد که به سلامت کلیه ها خدشه وارد نکند.

وجود خون در ادرار با علائم دیگر به طور معمول نشانه یک بیماری سیستم ادراری است که تشخیص آن با انجام آزمایشات به دستور پزشک قطعی می شود.

پست های اخیر از کلیه و مجاری ادراری (ارولوژی) :
 علائم کلیوی ناشی از کرونا
کلیه و مجاری ادراری (ارولوژی) 1399.08.26
 گیاهی که شستشو دهنده کلیه و مجاری ادراری است
کلیه و مجاری ادراری (ارولوژی) 1398.09.12
 چند راهکار ساده برای دفع سریع "سنگ کلیه"
کلیه و مجاری ادراری (ارولوژی) 1398.08.14
رنگ خود را انتخاب کنید
تنظیمات قالب