نحوه استفاده از اسپري ديسکي سرتايد

115

) به منظور باز نمودن ديسک، مطابق شکل دهانه را حرکت دهيد. در جهت نشان داده شده تا جايي که ممکن است آن را به عقب ببريد تا صداي کليک کند. سوراخ کوچکي در قطعه دهاني ديده مي¬شود.

2) ديسک را به نحوي در دست بگيريد که قطعه¬ي دهاني سمت شما باشد. مي¬توانيد اسپري را با دست راست يا چپ بگيريد. تا جايي که امکان دارد اهرمي که ديده مي¬شود را دور از خود برانيد. در اين زمان يک دوز دارو آماده¬ي تنفس است. هربار که اين اهرم را حرکت دهيد يک دوز دارو آماده¬ي تنفس مي¬شود.
با اين اهرم بازي نکنيد چرا که باعث تلف شدن دارو مي¬گردد.

3) ديسک را دور از دهانتان نگه داشته و بازدم عميق کنيد. سپس دهانه¬ي ديسک را بين لب¬هاي خود نگه داشته و دم عميق بکشيد. ديسک را از دهان خود دور کنيد. حدود ده ثانيه يا تا حد امکان، نفس خود را نگاه داريد و سپس به آرامي بازدم کنيد.

4) پس از هر نوبت استنشاق اسپري، دهان خود را با آب شستشو دهيد (غرغره کرده دور بريزيد).

5) دستگاه را با حرکت دادن اهرم به سمت خود و شنيدن صداي کليک ببنديد و سپس پوشش بيروني را نيز به وضعيت اول برگردانيد. در حال حاضر ديسک آماده¬ي نوبت بعدي استفاده است.

رنگ خود را انتخاب کنید
تنظیمات قالب