dryousefi

کانال تلگرام پزشکی مشاوره آنلاین در تلگرام کانال جنسی در تلگرام

توضییح در مورد تخصص و مدارک
فوق تخصص گوارش کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران
متخصص بیماری های کودکان از دانشگاه علوم پزشکی تهران
دارای بورد فوق تخصصی بیماری هاری گوارش وکبد
آدرسها و راه های تماس
تهران -خیابان جمالزاده شمالی بالاتر از بلوار کشاورز نبش بن بست سرو پلاک 1 ط 2 واحد 3
تلفن : 02166126187، 02166126188 ، 02166126189
مراجعه کنندگان محترم می توانند جهت دریافت نوبت از ساعت 13 تا 20 با تلفن های مرکز تماس بگیرند
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
نرگس
اسلام.خدمت جناب دکتر دختر من 23ماهه هستن باوزن۹کیلوگرمو قد۸۰سانت که ازابتدارشدخوبی نداشتن هرپزشکی هم میرفتم میگفتن ژنتیکه الان 5 ماهه آزمایش تست آلرژی دادم معلوم شد به اکثر غذاها آلرژی داره و 5 ماهه که رعایت میکنم باز هم خیلی رشد خوبی نداره پیش دکتر غدد هم بردم گفت فعلا چیزی نیست تا 6 ماهه دیگه بیار ببینم رشدش چطوره اکثر شب ها تو خواب بیقراره و گریه میکنه واقعا نمیدونم چکار باید بکنم برای رشد بسیار کمش. لطفا راهنمایی ام بکنید.با تشکر
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
سلام
ممکن است الرژی در دستگاه گوارش وجود داشته باشد و منجر به اختلال جذب و یا ریفلاکس الرژیک شود که برای تشخیص نیاز به انجام اندوسکوپی و نمونه گیری از روده دارد
  • آذر 14, 1398
  • ·
  • می پسندم
نرگس
با سلام جناب دکتر
اگر بعد از آندوسکوپی و نمونه گیری از روده تشخیص شما تایید شود آیا قابل درمان میباشد و مشکل ساز میباشد؟
  • 9 ساعت پیش
  • ·
  • می پسندم
شهرزاد
با سلام و احترام.پسری 11ماهه دارم با سابقه رفلاکس وبا مصرف داروهای نگسیوم و باکلوفن.از بدو نوزادی باد گلو و معده زیادی داشته بطوریکه اگر بعد از خوردن شیر مادر بادگلو نزنه و بخوابه تاصبخ خواب راحت ندارد و مدام از خواب به سبب درد دل بیدار میشود. در حال حاضر نیز باتوجه به شروع غذا و قطع نگسیوم و باکلوفن (برطرف شدن رفلاکس طبق نتیجه سونو) همچنان ازشب تا صبح هر نیم ساعت مدام از خواب می‌پرد و گریه میکند و فقط بعد از خوردن شیر مادر ساکت میشود.لطفا مرا راهنمایی کنید.با تشکر
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
سلام
سونوگرافی نمی تواند بگوید که ریفلاکس خوب شده
به نظر من هنوز ریفلاکس دارد
  • آذر 14, 1398
  • ·
  • می پسندم
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
محسن
با سلام خدمت آقای دکتر یوسفی
پسر یکساله من یکماه پیش بعلت تب بالا 4روز در بیمارستان بستری بوده است .که طی آزمایشات انجام شده افزایش سطح آنزیمهای کبدی را داشته ،به گفته متخصصش این افزایش بعلت مصرف دارو بوده .طبق سونوگرافی در زمان بستری اندازه کبد 118میلیمتر و بزرگتر از حد طبیعی گزارش شده بود .بعد از یکماه از زمان ترخیص ازمایشات کبدی و سونوگرافی تکرار شد که ازمایشات نرمال بوده ولی اندازه کبد 111میلیمتر و بزرگتر گزارش شده است .علت چیست؟نیاز به ویزیت حضوری دارد؟جواب ازمایشات بیلی روبین و هپاتیت نرمال می باشد
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
سلام
افزایش انزیم ها می تواند ناشی از عفونت باشد که برطرف شده است ولی اندازه کبد بزرگ است که نیاز است ویزیت شود.
  • آذر 14, 1398
  • ·
  • می پسندم
محسن
با سلام خدمت آقای دکتر یوسفی
پسر یکساله من یکماه پیش بعلت تب بالا 4روز در بیمارستان بستری بوده است .که طی آزمایشات انجام شده افزایش سطح آنزیمهای کبدی را داشته ،به گفته متخصصش این افزایش بعلت مصرف دارو بوده .طبق سونوگرافی در زمان بستری اندازه کبد 118میلیمتر و بزرگتر از حد طبیعی گزارش شده بود .بعد از یکماه از زمان ترخیص ازمایشات کبدی و سونوگرافی تکرار شد که ازمایشات نرمال بوده ولی اندازه کبد 111میلیمتر و بزرگتر گزارش شده است .علت چیست؟نیاز به ویزیت حضوری دارد؟
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
سلام
افزایش انزیم ها می تواند ناشی از عفونت باشد که برطرف شده است ولی اندازه کبد بزرگ است که نیاز است ویزیت شود.
  • آذر 14, 1398
  • ·
  • می پسندم
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
داودابادی
سلام دختر6ساله من دیشب یک عدد آهنربا بازی بلعیده به بیمارستان شهرمراجعه ودکترگفت دفع میشه اما تاالان دفی ندیدیم. آیا لازم هست به تهران بیام جهت ویزیت
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
سلام
بسته به اندازه ان و محل ان در دستگاه گوارش و وجود یا عدم وجود علائم بالینی تصمیم گرفته می شود بهتر است گرافی از شکم گرفته شود
در کل اگر کوچک باشد و علامتی هم نداشته باشد به احتمال زیاد دفع می شود
  • مرداد 17, 1398
  • ·
  • می پسندم
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
زهرا
باسلام.خدمت جناب دکتر پسرمن ۲۱ماهه هستن باوزن۹۵۰۰کیلوگرمو قد۸۰سانت که ازابتدارشدخوبی نداشتن هرپزشکی هم میرفتم میگفتن ژنتیکه رشدش خوبه .موقع شیرخوارگی زیاداستفراغی نبودولی ازوقتی غذاخور شد استفراغی شده ابتداکم بودولی چندوقتی زیادشدیه دفعه موقع غذاخوردن سرفه میکنه وبالامیاره یافقط بایدغدای له شده بخوره غذای عادی رو تف میکنه یه وقتایی هم هست که مثلانون خشک روخوب میجوه وقورت میده یاوقتی هم هس حریره روبالامیاره انگاری چیزی جلوگلوشو گرفته توجویدن مشکل نداره ولی توقورت دادن مشکل داره بردمش دکترآزمایش نوشت گفت فقط کم خونی داره وبرای استفراغش گف ریفلاکسه وداروی نکسیوم وشربت موتیلیوم دادن که وقتی دارو رومصرف میکنه خوبه ولی اگه استفاده نکنه یه وقتایی موقع غذاخوردن بالامیاره به نظرشماهمین دارو روادامه بدم یاچیزی دیگه بهش بدم.ممنون
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
سلام
دوره درمان را کامل کنید و بعد به تدریج دارو را قطع کنید
  • مرداد 7, 1398
  • ·
  • می پسندم
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
عابدین کریمی
عابدین کریمی
دکتر عزیزالله یوسفی فوق تخصص گوارش کودکان
سلام
بهتر است یک نوبت دیگر تکرار شود و اگر بالا بود نیاز به بررسی و ویزیت دارد
  • مرداد 17, 1398
  • ·
  • می پسندم
عابدین کریمی
سلام دکتر ببخشبد دختر من هفت سالشه چند وقت دل درد داشت بردیم دکتر آزمایش نوشتalt وastبالا بود ولی سونوگرافی کبدش نرمال بود
نمایش بیشتر
TOP