روغن نارگیل برای رطوبت پوست و مو

کانال تلگرام پزشکی مشاوره آنلاین در تلگرام کانال جنسی در تلگرام

امید نظری متخصص طب سنتی‌ در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یکی از روغن‌های طبیعی و اشباع روغن نارگیل است و یکی از نشانه‌های بارز آن مایع بودن روغن نارگیل‌ در دمای معمولی‌ در داخل نارگیل است و م‍ی‌تواند این روغن در دمای‌ پایین جامد شود.

وی افزود: روغن نارگیل‌ یکی از آشناترین روغن‌ها در سراسر جهان و در میان تمامی عموم کاربرد بی شماری در زمینه آرایشی بهداشتی دارد که سهم مهمی را در صنعت تجارت به خود اختصاص داده است، بی شک روغن نارگیل یکی از بهترین روغن‌ها در زمینه‌ی رطوبت بخشیدن به پوست و مو رفع خشکی پوست و مو است که با رایحه‌ی مطبوع و قدرت نفوذ پذیری‌ بالا و قدرت تقویت پوست و مو جایگاه‌ ویژه‌ای در میان سایر روغن‌های طبیعی و گیاهی دارد.
تمامی زمان ها +4.5 است. زمان اکنون 7:59 ب.ظ است.
TOP